Stenlille / SJOV i GADEN 2015 / 22. aug kl. 8 morgenbord og biler m.m.m.

22. aug kl. 8 morgenbord og biler m.m.m.

Denne dag bliver en af ugens største dage for sjov i gaden i Stenlille.
Hovedgaden spærres for al trafik, fra jernbaneoverskæringen og til Assentorpvej v/Cafe Fox. 

Kl.8 vil der være langt morgenbord, hvor Stenlille Bageren, Superbrugsen og Fakta har sponsoreret gratis morgenmad til alle borgerne. Byens butikker rykker på gaden. 

Kl.9.30 vil masser af spændende veteran/klassiske køretøjer fra blandt andet Sjællandske motor veteran klub ankomme til byen. Event gruppen i Stenlille byder alle veteraner, motorcykel køretøjer hjertelig velkommen! Har du også et køretøj, som du gerne vil vise frem, så kom bare til Stenlille by, her er festen for alle. 

Ud over alle de flotte biler, vil der være masser af aktivitet for børn på festival pladsen.
Brandvæsnet kommer med masser af skum til børnene. Og midt på eftermiddagen er der SJOV I GADEN med Zumba for fuld skrue! 

Hele dagen vil der være muligheder for køb af kaffe med pandekager hos Cafe Rødhætte.
Stenlille Superbrugs griller i gården.
Det lokale band Nordvang Sannerud spiller god musik, for alle morgen gæsterne, foran Den gamle købmandsgård, inden de drager mod Superbrugsen på Stationsvej hvor det grilles, her vil de fortsætte med at spille musik som vi alle kender og kan synge med på.
Trampolina tryller for børnene både på Hovedgaden og i Stenlille Kulturhus som holder foreningsdag med standpladser, kunstudstilling, lokalarkivet har åbent, der vil være musik og lidt til ganen.

Programmet ligger nu ude i de deltagende butikker, og udleveres i Superbrugsen ved kassen. I uge 33 & 34 vil det blive dækket af de lokale aviser. 

Event gruppen glæder sig til de gode sjove dage i Stenlille.
Stenlille Handels-, Håndværker- og Borgerforening (SHHB)  | shhbinfo@gmail.com