Diverse

Fra Kæreste 5.0 til Ægtemand 1.0
 
Hej kundeservice,

Sidste år opgraderede jeg fra Kæreste 5.0 til Ægtemand 1.0, men jeg noterede mig en del mangler ved opgraderingen. Frem for alt forsvandt blomster- og smykkeprogrammet, som ellers fungerede fint med Kæreste 5.0.

Desuden er en række andre værdifulde programmer blevet afinstalleret med Ægtemand 1.0, eksempelvis Forelskelse 9.9. Desuden har Ægtemand 1.0 installeret en del uønskede programmer såsom Tipslørdag 5.0 og Dagens Double 3.5.

Programmet Samtale 8.0 fungerer heller ikke længere, ligesom Hovedrengøring 2.6 lukker ned hele tiden.

Jeg har forgæves forsøgt at køre programmet Klag og Klynk 5.3 for at løse problemet.

Hilsen

Desperat

--------------------------------------

Hej Desperat,

Du bør tænke på, at Kæreste 5.0 er et underholdningsprogram, mens Ægtemand 1.0 er et styresystem. Men du kan prøve at indtaste kommandoen C:/JEG TROEDE AT DU ELSKEDE MIG i kommandolinjen.

Kør desuden Tårer 6.2. Så skulle Ægtemand gerne automatisk køre Skyldfølelse 3.0 og Blomster 7.0. Men pas på ikke at køre den for ofte, for så kan Ægtemand 1.0 komme til at køre Gnaven 2.5, Happy Hour 7.0 og Øl 6.1. Sidstnævnte kan give ubehagelige problemer, da det skaber såkaldte "Snorke højt"-lydfiler.

Pas især på med at lave en dum fejl: Installér IKKE Svigermor 1.0. Du bør også holde dig fra at installere tidligere versioner af Kæreste. Disse er ikke understøttet Ægtemand 1.0 og vil forårsage et nedbrud.

Slutteligt skal du vide, at Ægtemand 1.0 er et fantastisk program, på trods af dets dårlige hukommelseskapacitet og begrænsede evner til at lære nye funktioner. Overvej at købe tredjepartssoftware for at forbedre ydeevnen. Vi anbefaler også, at du installerer Madlavning 3.0 og Sexet Undertøj 5.3.

Held og lykke!

/Teknisk Support
Test din BREDBÅNDSFORBINDELSE her...

Se mere i pinden til venstre...

1. februar 2010

Hallmark-fupmail går landet rundt

Sender dine venner dig en advarsel mod Postkort fra Hallmark, skal du slette mailen. Det er et kædebrev uden hold i virkeligheden.

http://sikkerhed.tdconline.dk/publish.php?id=18244
Har du et spændende emne, er du velkommen til at tage fat i webmasteren.

Kontakt lemann.grafisk@gmail.com
Stenlille Handels-, Håndværker- og Borgerforening (SHHB)  | shhbinfo@gmail.com