Stenlille / Gospel i Kulturhuset

We godt joy i Stenlille kulturhus

Ikke mindre end 80 gæster mødte op 18. april 2013 i Stenlille Kulturhus for at få en glad aften med koret "We got joy", som normalt er et kor, som holder til i Ugerløse, og som af og til optræder til højtider og gudstjenesterne i Ugerløse kirke.

Det var første gang koret var ude og optræde, sådan uden for deres normale rammer. Men da 3 af kormedlemmerne er fra Stenlille, var det SHHB nærliggende, at arrangerer sådan en aften med koret.

Og det blev vel modtaget, selv om koret måtte konstatere, at loftet i Kulturhuset desværre tager noget af lyden, i forhold til en kirkes akustik.

Da aftenens koncert var overstået, var der rigtig mange af gæsterne, der udtrykte, at det sluttede alt for hurtigt, og at man sagtens kunne have taget en time mere.

Stenlille Handel-, Håndværker- og Borgerforening havde arrangeret et samarbejde med Stenlille håndboldklubs ungdomsafdeling, som stod for en lille kaffebar, og da alt til baren var skænket af Superbrugsen i Stenlille, var håndboldklubben yderst tilfreds med støtten. Og alle gæster nød godt af aftenkaffen om de runde borde, imens de blev underholdt af god Gospel sang, som altid giver livsglæde!

I det hele taget en rigtig hyggelig aften for både kor og tilhørere.

SHHB siger tak til både håndboldklubben og Superbrugsen for samarbejdet og ingen skal være i tvivl om, at SHHB vil komme med flere indslag til, hvad de mener et kulturhus i Stenlille skal bruges til.

Allerede i maj måned er der planer om et foredrag, som handler om at rejse ud i den store verden på motorcykel.

Og det lover SHHB at borgerne kan glæde sig til!

Lotte Krogh

gospel
GRATIS GOSPEL KONCERT
i Stenlille kulturhus.

Gospelkoret We Got Joy synger glad og livlig gospel en gang om ugen. Koret holder til i Ugerløse og sangerne i koret kommer både fra byen og fra de omkringliggende lokalområder.

Koret er under ledelse af Charlotte Hacke. Charlotte er desuden også dirigent for Gospel United i Slagelse og High on Gospel i Borup og tidligere dirigent for Grace of Gospel i Tølløse. Desuden synger Charlotte i gospelkoret Kefas og har været solist på turneer i London, USA og Polen.

En koncert med We Got Joy byder både på energifyldte uptempo-sange og på stille ballader. 

I april 2013 deltager We Got Joy ved den årlige Tivoli Gospel Festival. Det er noget, som alle korets medlemmer ser meget frem til. Stenlille Handels-, Håndværker og Borgerforeningen, har en meget tæt forbindelse til koret, og derfor synes SHHB at koret skulle afholde deres generalprøve inden Tivoli står på plakaten, med en lille hyggelig koncert i Stenlille.

SHHB åbner derfor dørene for det første sådan rigtige musik arrangement i Kulturhuset i Stenlille, men håber at der kommer meget mere af den slags. Koncerten som afholdes d.18.april starter kl.19.30 er gratis. SHHB har fået Stenlille håndbold klub til at sælge kaffe til denne aften, som er sponsoreret af Superbrugsen. Så vil man støtte de unge håndboldspillere i byen, så er der også en chance for det, på denne musikalske aften.
Lotte Krogh
We got joy
We got joy
Stenlille Handels-, Håndværker- og Borgerforening (SHHB)  | shhbinfo@gmail.com