Stenlille / Jazz i Købmandsgården
Tak for opbakningen og hjælpen
 
Jazz i det skønneste sommervejr, gode toner fra bandet H5 Jazzband, kolde øl fra Café Fox og som altid havde SIFs fodboldafdeling styr på hvordan de ristede pølser skal serveres!
 
SHHB takker for opbakningen og hjælpen fra både Fox og fodboldafdelingen, som altid bakker op når der står fælleskab på byens dagsorden.
 
Tak til Købmand Niels fordi vi må låne gården!
2018
 
Torsdag den 26. juli 2018 kl. 18.00-20.30
Indgangen åbnes kl.17.00
 
Det er med stor glæde, endnu engang at kunne byde velkommen til en hyggelig hverdagsaften i Stenlille med god live-Jazz-musik i den gamle købmandsgård.
 
Der vil være mulighed for at slukke både tørst og sult. SIFs fodboldafdeling sørger for lidt ristede pølser og Foxen vil sælge øl & vand. Orkestret H5-Jazzband har tidligere været gæst hos os, og har gennem mange år været fast “husorkester” ved Stenmagles Grundlovsfest.
 
Hjertelig velkommen alle borgere til denne hyggelige sommertradition i Stenlille by.
 
Entré: 50.-kr. pr. person.
 
 
Fotos og tekst herunder fra tidligere år.
 
Sommerjazz i Stenlille 2016
 
Torsdag den 28. juli 2016
 
Traditionen tro er der sommerjazz i den gamle købmandsgård, Hovedgaden 51, 4295 Stenlille.
 
I år er det gruppen Bossa4pleasure som spiller lækker og iørefaldende jazz, pop & bossa nova og repertoiret er nøje udvalgt ud fra genkendeligheden og den gode melodi.
 
Lyttevenlig musik af højeste kvalitet leveret af 4 yderst rutinerede musikere.
 
Repertoiret byder bl.a. på klassikere som The girl from Ipanema, Fly me to the moon og Love for sale, samt numre af sangerinder som Monika Zetterlund, Caroline Henderson og Norah Jones.

Billetter købes ved indgangen.

Dørene åbnes kl. 17.00

Billet kr. 50,00 pr. person som er medlem af SHHB.

Billet kr. 75,00 pr. person for ikke medlemmer

Cafe Fox sælger øl, vand og vin.

SIF fodboldafdeling starter grillen.
23. juli 2015
 
200 sommergæster i den gamle Købmandsgård i Stenlille

Stemningsfuld Jazz aften da H5-Jazzbandet, spillede op i den gamle købmandsgård i Stenlille 23. juli. Orkesteret er delvis lokalt, med sangerinde Pernille Egholm Rasmussen fra Tølløse, på trompet Niels Jørgen Englich fra Ugerløse på Kontrabas Søren Larsen fra Stenlille. Og piano Jesper Ankjær fra Holbæk og ligeledes fra Holbæk kommer Erik ”Efa” Andersen på trommer. Medlemmerne i orkestret er fast hus orkester hvert år til Grundlovsfesten i Stenmagle præstegård og derudover spiller de også i flere andre musikalske sammenhæng.

SHHB var vældig tilfredse med denne aften, hvor både tonerne fra den traditionelle Jazz musik bl.a Duke Ellington, Cole Porter lød. Og til de danske sange og sydamerikanske rytmer. Stenlille borgerne har taget denne aften til sig, dette var 3 år med Jazz og ikke mindre end 200 borgere hyggede sig denne torsdag aften, og nød jazzens toner i fulde drag imens solens sidste varme langsomt svandt ned bag plankeværket. Jakken kom derefter hurtigt omkring skulderen og de få borgere som havde fleece tæppet med, fik slynget det omkring benene.

En skøn aften i tørvejr og med kæmpe opbakning fra borgerne. SHHB vil også sige tak til SIFs fodboldafdeling og Cafe Fox, som står for serviceringen denne aften. Tak til den tidligere købmand Niels, for lån af den gamle købmandsgård! En fantastisk god aften og selvom det kan være svært, at få bestyrelsen i SHHB samlet til det praktiske midt i alles sommerferie, så er de ganske få som var hjemme og har taget fat helt enige om, at det er det hele værd.
Klik på billedet for at se det i stor udgavejazz
 
H5-jazzband

Orkestret består af:
Sangerinde Pernille Egholm Rasmussen, Tølløse
Trompet Niels Jørgen Englich, Ugerløse
Kontrabas Søren Larsen, Stenlille
Piano Jesper Ankjær, Holbæk
Trommer Erik "Efa" Andersen, Holbæk


Orkestret har i 12 år været "husorkester" ved Grundlovsfesten i Stenmagle. Desuden spiller medlemmerne i flere musikalske sammenhænge.
Stenlille Handels-, Håndværker- og Borgerforening (SHHB)  | shhbinfo@gmail.com