Stenlille / Jul i Kulturhuset 2017

Jul i Kulturhuset 2017

+70 - Vi spiser sammen
 
En hyggelig dag med 22 betalende deltagere. Flæskesteg med det hele inkl. Risalamande og virkelig god mad, blev der nævnt omkring bordet flere steder.
 
Flot luciaoptog med elever fra Stenlille skole.
 
I år var der også små nisser omkring træet. Det var nemlig sådan, at de små nisser er næste års kommende Luciabrude og derfor kunne de ved denne lejlighed se hvordan det skal gøres. SHHB er meget glade for det gode samarbejde der er mellem byen og skolen.
 
Elever fra 8 A havde fået tilbuddet omkring servering og afprøvning af faget Tjener. Og det gik fantastisk godt, både med borddækning, serveringen om bordskik og gode manér. Camilla Bindzus som er uddannet tjener havde forinden undervist eleverne i al det som der skal til, når en fest skal arrangeres professionelt. Og Camilla kan sit fag og er god til at undervise de unge og at gøre det spændende.
 
Skøn at der altid er frivillige ildsjæle som vil hjælpe når der er arrangementer i SHHB.
Her i køkkenet er det Aase til venstre og Anne til højre.
 
8.A var et fantastisk team, som fik afprøvet det at uddanne sig som Tjener. Midt for ses Camilla Bindzus som den profesionelle Tjener og som havde indgået en aftale med Stenlille skole om en undervisnings lektion om et indblik i Tjener uddannelsen og hvad det indebære.
SHHB siger tusinde tak fordi Camilla igen i år stilllede op på Stenlille skole og fik samlet dette team til at deltage i arrangementet om denne julefest for de ældre i byen. Det giver sammenhold blandt borgerne i byen på tværs af alder. Se flere billeder:
https://m.facebook.com/www.stenlille.dk/
Over 250 børn har ugen op til 1. søndag i Advent haft travlt med at pynte Stenlille Kulturhus' juletræer.
 
SHHB bød børnene velkommen i 3 dage til klippe-klistre, hvor over 20 pensionister var klippeklistrenisser og parat til at hjælpe de mange børn fra dagplejen, børnehaven og Stenlille skoles elever fra 0. til 4. årgang.
 
Træerne stod derfor parate til den årlige juletræsfest som SHHB de seneste 5 år har holdt i Kulturhuset.
 
I år var det så heldigt at julemærkemarchen foregik samme dag, men det styrkede bare det hele, så der var fuld aktivitet lige fra kl. 10.00 søndag d. 3. december.
 
Ikke mindre end 117 gik julemærkemarch og derefter var der mulighed for at fortsætte i kulturhuset med workshop for store og små, hvor der både ku bages, klippes julekort, laves fine æsker eller juledekorationer.
 
SIFs håndboldafdeling sørgede for lidt til ganen og årets underholdning sørgede Julemanden for, og han havde taget hele familen Juledrys med, til stor glæde for de mange børn.
 
Stald Nordskov var primus motor for at samle ryttere fra nær og fjern til fælles hesteoptog gennem byen, hvor der blev afsluttet ved byens smukke gamle træ, og hvor der blev sunget Højt fra træets grønne top, hvorefter lyset på træet blev tændt.
 
SHHB er glade for den store opbakning der altid er, når der arrangeres noget i byen.
Klik på billederne for at se dem større...
Stenlille Handels-, Håndværker- og Borgerforening (SHHB)  | shhbinfo@gmail.com