Stenlille / Jul i kulturhuset 2019

Jul i kulturhuset 2019

GUIRLANDER HITTER I STENLILLE!

262 børn fra 0 år og op til 6. årgang havde sagt ja tak til at klippe klistre i Stenlille Kulturhus i år.
 
Børnene kan lære at flette hjerter, kræmmerhuse og klippe nisser, pynte juletræer og meget meget mere. Men ingen tvivl om, at guirlanderne var et kæmpehit i år og særligt de hurtige drenge fik sat mange meter sammen.
 
Som en lille krølle på kræmmerhuset, udloddede SHHB en julekurv med lækkerier til de børn som gættede rigtigt på, hvor mange ringe der blev produceret på de 4 dage i Stenlille Kulturhus.
 
Det var 3. årgang fra Stenlille Skole, som rendte med julekurven. De gættede på 5.712 ringe. Og det var jo ikke så ringe endda.
 
På billedet ser man 40 glade 3. klassebørn sammen med guirlandekongen Vagn ude til højre i billedet, – sammen med sin guirlandeassistent Heidi længst til venstre i billedet.
En hyggelig og populær tradition

Gennem de sidste 7 år har der været tradition for at SHHB inviterer alle byens børn til klippeklistredage i byens hyggelige kulturhus, og det skal der ikke laves om på.
 
Men for at kunne arrangere sådan en aktivitet på 4 dage hver formiddag og med et rykind af 262 børn, kræver det en masse ildsjæle og frivillighed, som stiller op og hjælper de mange børn. Og det har SHHB været heldige af have i sin favn. 16-18 frivillige som nyder hver en formiddag med børnene og det er som de siger, så livsbekræftende.
 
Alle år har det været et tilbud fra 0 år og op til 5. årgang skoleelever, men i år skete der noget, som virkelig fik arrangørerne til at klappe i deres hænder. En skolelærer fra Stenlille skole kontaktede SHHB for at spørge om 6. årgang måtte komme med i går, fordi de netop synes det var en så hyggelig tradition og kede af, at de var blevet for gamle.
 
Det er et kæmpe skulderklap at få, det kommer til at give så god mening, at fastholde traditioner og at yngle fællesskabet mellem skole og byen.

(Siger Lotte Krogh)
Jeg kan slet ikke få armene ned!!
Træerne var nøgne fra start og nu kan de nydes hele december måned. Skulle nogle børn ønske, at få deres julepynt hjem, så kan det hentes i Kulturhusets åbningstider, eller kontakte SHHB for nærmere aftale (40346443)
Stenlille Handels-, Håndværker- og Borgerforening (SHHB)  | shhbinfo@gmail.com