Stenlille / Kræftens Bekæmpelse

Kræftens Bekæmpelse i StenlilleStenlille indsamlede 26.045 kr.

Så har STENLILLE igen stået sammen om at gøre en forskel ved Landsindsamlingen for Kræftens Bekæmpelse. SHHB siger tusinde tak for den gode stemning, den fantastiske støtte og den måde indsamlerne er blevet mødt på alle steder. SHHB siger tak til alle indsamlerne, som er glade for at over 20 indsamlere brugte denne solskinsdag i april på en god sags tjeneste! SHHB fortæller, at ikke alle landruterne blev besat, hvilket de selvfølgelig er kede af. Et par af sidste års indsamlere var forhindret i år, men har lovet at vende stærkt tilbage næste år! SHHB vil ihvertfald igen til næste år, samle byen om denne vigtige opgave. På billedet herover ses 4 familier fra Stenlille, der har gjort en forskel.
Indsamling 2019
 
Kræftens Bekæmpelses Landsindsamling har nu ligget hos SHHB i nogle år, og Stenlille samlede sidste år (2018) over 30.000 kr. ind til Kræftens bekæmpelse en tilfreds lille stigning på 6% i forhold til år 2017.
 
I 2018 var der lidt mandefald på ruterne, men SHHB håber at de mange faste indsamlere står parat når Borgerforeningen begynder at kontakte de over 20 flittige indsamlere i både Stenlille, Nyrup, Stenmagle og Vedde først i marts måned.

Indsamlingen foregår søndag d. 7. april og SHHB håber byens mange borgere vil tage godt imod, når der stemmes dørklokker.

På billedet ses Malene Topp fra SHHBs bestyrelse.
Stenlilles indsamlingsresultat 2018: kr. 30.472,50

Nicolai Coopersen på 7 år var ikke en af de yngste indsamlere i søndags til Landsindsamlingen for Kræftens Bekæmpelse. Han havde nemlig sine to små søster på 4 år med rundt. Stine og Jesper Coopersen fra Stenlille havde som et par andre børnefamilier i byen, gjort denne dag til vigtigheden i at kunne gøre en forskel.
 
Et godt vejr og en god tur på cykel og gåben fik familie Coopersen gået 9.600 skridt og oveni frisk luft og god motion formåede de også at indsamle 1.251 kr.
 
Stenlille havde i år 23 friske indsamlere på 24 ruter. Tovholderne for Stenlilles indsamling har de seneste år været under SHHB og bestyrelsen er stolte over resultatet på ialt 30.472,50 i dette års indsamling. I år manglede der desværre indsamlere, hvilket betød at 8 ruter ikke nåede at blive besat i landområdet, men alligevel opnåede de flittige indsamlere en fremgang på ca. 6% i forhold til sidste år.
 
SHHB siger tak for støtten fra borgerne og stor tak til dem som har haft ansvaret for årets indsamling og dem som har stemt dørklokker på denne første forårsdag i Stenlille.
Stenlille Handels-, Håndværker- og Borgerforening (SHHB)  | shhbinfo@gmail.com