Stenlille / Musik i Købmandsgården
430 sommerglade gæster, sang med da OLE GAS besøgte Den Gamle Købmandsgård i Stenlille.
 
SHHB er så glade for den store opbakning, og vender helt sikkert tilbage med noget nyt igen til næste år. Og selv om der måtte hentes forsyninger af ekstra stole og pølser med brød, så tog folk det med et smil. Køen var også lang, og folk begyndte allerede at ankomme lidt over fem.

Bedste hilsner Lotte
 
 
Klik på et billede for at se det større...
Torsdag den 25. juli 2019 klokken 18.00
 
Musik i den gamle Købmandsgård, Hovedgaden i Stenlille
 
Traditionens tro inviteres alle Musikelskere til sommerhygge i den gamle Købmandsgård.
 
SHHB har inviteret Ole Gas, en vaskeægte spillemand og entertainer som ikke kun har hjertet på det helt rette sted, men som også er en af de allerbedste Kim Larsen fortolkere vi har i dette land. Ole Gas ikke bare spiller og lyder som Kim Larsen, han ligner ham også til forveksling. Når man oplever Ole Gas for første gang, er mange i tvivl om det er Hr Larsen selv der står på scenen – og som mange publikummer og arrangører har udtalt. ”Han er entertainer af storformat”
 
Når man som publikum oplever Ole Gas, der altid spiller og synger 100% live, så bliver man helt nostalgisk og kommer altid i godt humør, for her går alt op i en højere enhed når det ene gode Hr Larsen hit efter det andet bliver serveret fra det store danske sangkatalog.
 
Vi håber at rigtig mange Stenlille borgere har lyst til at bruge et par timer med Ole Gas, som bestemt er en sand fornøjelse. Cafe Fox sørger for det kolde til vores mundvand og SIFs fodboldafdelingen tænder for grillen.
 
Kom og få en hyggelig sommeraften og tag gerne din naboer med.

Der sælges ikke billetter på forhånd, det er først til mølle princip. Porten åbnes kl. 18.00 hvor der sælges billetter. Der forventes at være stole til alle! Billetpris kr.60.- pr. stk.
Stenlille Handels-, Håndværker- og Borgerforening (SHHB)  | shhbinfo@gmail.com