Stenlille / NOGEN AT TALE MED
 
”Nogen at tale med”
i
Stenlille Kulturhus
 
Lyder det ikke spændende og interessant?

Vi vil gerne her gøre en ekstra indsats for, at endnu flere opdager vores lille gruppe i Stenlille Kulturhus ”nogen at tale med” som et fristed til at lære mere om sig selv og andre, og samtidig finde en uformel base uden de store krav. Her kan man være menneske blandt mennesker.
 
Hvad et sådant fællesskab kan udvikle sig til, skal vi lade tiden vise; men du kan være med til at forme det!
 
Helt bestemt: Vi håber at se netop dig. Ung, midaldrende, ældre, gift, ugift, skilt, mand, kvinde … og skulle transportmuligheder være en hindring, vil vi forsøge at eliminere den hindring. Jo, flere vi bli`r des lettere vil den opgave også kunne løses!
Dermed er vi klar til for alvor at ta` hul på epoken i gruppen ”nogen at tale med” i Stenlille Kulturhus!

Den kommer forhåbentlig til at vare længe og blive både en PlusFaktor og en XFaktor i Stenlille og Omegn!
 
Vi glæder os til at se dig!
 
 
”nogen at tale med”

Vores gruppe i Stenlille Kulturhus ”nogen at tale med” afviser ingen! Vi er der, først og fremmest fordi vi mener, det er vigtigt, der dog er nogen, man kan tale med, uforpligtende og uden at blive ført til protokols.

Vi etablerede os i foråret 2013 og efter et par samlinger, besluttede vi os for, at det gamle bibliotek i vores by, det nuværende Stenlille Kulturhus, skulle være den bygningsmæssige ramme for vore aktiviteter. Her er der gode faciliteter, som vi sætter pris på!
 
Vort slogan har været ”nogen at tale med”, og indenfor den ramme, har vi talt om stort set alt mellem himmel og jord, og der har også været plads til meget personlige fortællinger. Efter en times tid har vi sat os til kaffebordet, hvor vi under livlig snak har skiftet til at ”servicere” hinanden.
 
Vi slutter aftenen af med en sang eller to … og et Fadervor!
 
 
Kultur og Kirke

Ordet ”kulturkristen” er blevet et begreb, der bruges som ”religiøs analyse” af personer, der ikke til daglig er i berøring med og aktive i kirke- og menighedsliv, men opfatter sig selv som kristne.

Det har skabt misforståelser og afstand mellem mennesker, og tjener vel mest til en sorterings-, etikette- og kvalitetsvurdering.
Den opdeling går vi bestemt ikke ind for, og derfor vil aktiviteterne hos os i ”nogen at tale med” rette sig som et tilbud til alle, uanset kulturel og kirkelig/religiøs baggrund. Vi ser forskelligheden som en mulighed snarere end en problematik!

Vi mener, der i vore dages Danmark er et stort behov for både at tale med andre og lytte til hinanden. I Stenlille Kulturhus, i vores fællesskab, er intet spørgsmål for stort eller småt.

Kulturelt er vort samfund bygget på kristne grundværdier, hvor moral og lovgivning er hentet fra kristendommen. Og vort moderne fællesskabs håndbog - Det Danske Riges Grundlov - er også en klar udløber af kristendommens og kirkens idealer og etik. Det er dog langtfra alle, der tænker over denne sammenhæng!
Vi mødes som regel den 1. og 3. fredag aften i hver måned, med undtagelse af juli og august. Og alle er meget velkomne, også uden tilmelding!

For yderligere oplysninger kan du kigge ind på stenlillekalenderen eller henvende dig direkte til gruppens kontaktperson: Lissi Østermark.
blomster vandes
Stenlille Handels-, Håndværker- og Borgerforening (SHHB)  | shhbinfo@gmail.com