Stenlille / SEAS-NVEs Ildsjælepris 2017 går til....

SEAS-NVEs Ildsjælepris 2017 går til....

Lotte Krogh
 
 
 
Vild energi i Stenlille på en ganske almindelig fredag eftermiddag!

Sikke dag!! Wauuu jeg er stolt!!

Lidt over 200 Stenlille borgere, havde læst på Facebook, at Lotte Krogh fra Sjov i gaden havde fået endnu en tosset ide. Hun ønskede sig et godt fællesfoto med masser af mennesker på, som kunne udstråle en masse god ENERGI og som tak vil hun give HJEMIS til alle fremmødte.
 
Hvad hun så ikke sagde var, at hun 8 dage forinden havde fået et lille opkald fra SEAS NVE om at der var over 40 ud af 688 indstillinger til Ildsjælsprisen, det pegede på hende og det arbejde hun lægger i SHHB. Prismodtageren sagde efter SEAS direktør Jesper Hjulmands flotte tale:
 
Jeg bliver nødt til også at takkede mange gange for alt den opbakning jeg får. At intet kommer af sig selv uden en masse ildsjæle. Og et sammenhold som vi jo har i Stenlille ikke bare er en selvfølgelighed. Et hus bygges med et godt fundament, men man kan ikke rejse væggene uden fundamentet er solidt, og alle de detaljer et hus har er måske ikke alle synlige, men intet af det kan undværes og sådan er det også med Sjov i gaden, Drengerøvsaften og hvad vi ellers hitter på. Alle knokler for at Stenlille skal være sjov at bo i!

Tak til alle som har indstillet mig, over 40 personer! Jeg er så beæret og alle pengene skal nok få ben at gå på, til næste års sjov i gaden i uge 34.
Takketalen fra Lotte
 
Jeg er meget beæret, tusinde tak!! Det er næsten som at modtage en Grammy, og her skal man jo altid holde en takketale. Tak til min far og mor, uden dem var jeg jo ikke blevet født i Stenlille.
 
Nej en tak til alle Jer som har indstillet mig, og os…. Som til sidst var årsag til at SEAS-NVE havde svært ved ikke at få øje på Stenlille. Med over 40 indstillinger ud af de næste 700 indstillinger i alt. Det kan vi godt være stolte af!
 
En kæmpe tak til alle dem som står bag mig!
 
Alt det som jeg de sidste små 5 år har drømt om, og arbejdet på er ved at få sin form.
Man starter altid med at bygge et hus fra bunden af. Der skal være et godt fundament før man rejser væggene. På et byggeri er der også rigtig mange små detaljer, som ikke nødvendigvis er særlig synlige, men hvor huset aldrig vil kunne blive færdigt uden alle de små detaljer og små ting er blevet løst. Og sådan er det også når man skal skabe liv i en lille by.
 
Hvis vi starter med vores skole, så er der en god grobund. At få skabt noget bund her og lære de små nye borgere, at det faktisk hjælper med at gøre noget. Og vi er mange der gør noget i Stenlille. Og en kæmpe stor tak til alle dem!
 
Stor tak til Eventgruppen bag Sjov i gaden uge 34 inkl. den store Drengerøvsaften om fredagen. Gruppen og alle de involverede knokler for at uge 34 skal være en sprængfyldt spændende uge til alle byens borgere.
 
Tak til SHHB, hvor jeg får lov at smide nogle ideer ud over rampen og få skabt nye ting (hvis jeg har tid)
 
Tak til byens butikker og erhverv, som støtter os og som kan se fordelen i at gøre noget.
 
Vi er stærke i Stenlille og det bliver vi kun ved sammenhold!
 
De 25.000 kr. som fulgte med Ildsjælsprisen, bliver mærket til Sjov i gaden uge 34 2018
 
De bedste sjov i gaden hilsner
 
Lotte
Klik på billederne for at se dem større...
Stenlille Handels-, Håndværker- og Borgerforening (SHHB)  | shhbinfo@gmail.com