Stenlille / SJOV i GADEN 2015 / Sjov i Gaden - Stenlillions

Sjov i Gaden - Stenlillions

Kære medlemmer af SHHB
 
Det er en stor fornøjelse, at præsentere Jer for sidste nye tiltag i byen. I forbindelse med Sjov i Gaden i Stenlille, har vi rundt omkring i byen fået nye borgere, ikke mindre end 10 Stenlil´ons har indtaget deres pladser ved indfaldsvejene, for at sætte godt humør og stemning i vores lille by.
 
Vi vedhæfter (klik her for at få en pdf-fil) programmet og håber, at rigtig mange af SHHBs medlemmer, vil støtte op omkring det kæmpe arbejde, som event gruppen har lagt for dagen!
 
Der er noget for enhver smag, uanset om det gælder de små borgere, mellem, unge, ældre og lige midt imellem!
 
Uover programmet, nåede Liv i Stenlille også lige at snige et arrangement med indover. Så eventgruppen kan nu også tilbyde et stort:
FRIDAY FUNNY PARTY - for alle de unge i byen.
 
Vores fælles stolthed er også, at Stenlille skolen er en stor del i processen, hvilket I har kunnet læse i Sjællandske man. 10. august, hvor vi stolt kunne fortælle, hvordan vi har fået passet skolen ind i ugen og som passer ganske fint ind i den nye skolereform.
 
Stenlille skolen vil hele ugen køre under temaet ”Sjov på gaden og sjovt på skolen”. Rikke Muldbjerg Lærer på Stenlille skolen, har knoklet for at få oparbejdet et spændende program, som byder på en spændende og varieret undervisning med masser af bevægelse. De ældste elever skal bla. ud af huset og have undervisning på Vandværket, i Brugsen og på Gaslageret. De besøg sker som led skolens nye fag - IRL undervisning, som er et nyt fag i forbindelse med den nye reform.
 
På mellemtrinnet vil der blive masser af undervisning og bevægelse, og eleverne skal bla. ride, spille fodbold, håndbold og lave gymnastik i samarbejde med vores lokale klubber. 6.kl. skal også på ”sjov” og deltage i et undervisningsforløb i lokalarkivet.
 
For de yngste venter der bla. sjov med vand i samarbejde med Vandværket og undervisning og oplevelser med Laurentius-spejderne (DDS), som vil fortælle om urter som eleverne skal plukke og senere anvende i brød, de tilbereder over bål.
 
Eleverne skal besøge kirken og høre om sjove præster mm og de skal selvfølgelig også have masser af bevægelse og kreativ undervisning også i samarbejde med lokale klubber og foreninger.
 
Vil I læse mere, så gå ind på facebook gruppen: Sjov i gaden i Stenlille

Alt dette vil gavne os alle i byen, sammenholdet mellem stor og lille. At være en del om noget, at værne om det vi har og måske på sigt få lyst til, at være blandt de ildsjæle, som gør noget for, at her er rart at bo i Stenlille.

Vi håber at se Jer alle, et sted hvor der er sjov i gaden!
Og meget gerne til det store morgenbord lør. 22. august kl. 8.00 midt på Hovedgaden!

De sjoveste hilsner
På vegne af
hele eventgruppen
Stenlille Handels-, Håndværker- og Borgerforening (SHHB)  | shhbinfo@gmail.com