Stenlille / Team Rynkeby

Team Rynkeby

VIL STENLILLE VÆRE MED PÅ TEAM RYNKEBY TRØJERNE I ÅR 2014


Det blev til en fantastisk aften med Team Rynkeby på besøg i Stenlille Kulturhus. Der var ikke en eneste af de fremmødte som
tvivlede på, at en tur til Paris på cykel 1.200 km med Team Rynkeby, havde en personlig stor betydning for både Bjørn Christensen og Niels Ravn.

Og gæsterne nød denne aften, spækket med billeder og film fra hele turen. Men ikke nok med, at oplevelsen er stor, det er ansvaret også. De 2 Team Rynkeby ryttere glemmer nemlig ikke det specifikke mål, nemlig at samle en masse penge ind til Børnecancerfonden i Danmark.

Det var den sag og det budskab, som lå dem tættest på sinde, hvilket gæsterne også blev mødt af, ved film fra den virkelige verden, nemlig Riget hvor man blev mødt at de børn som kæmpede mod kræften. En barsk film som bestemt fik alvoren frem i ansigterne i Kulturhuset. Også Niels Ravn egen historie fik ro i salen, da han åbenhjertet fortalt om sin egen historie, om at finde tilbage til livet, efter et drastisk sygdomsforløb med sin kone, som han mistede i 2011. Det blev hans redning at han kom på cyklen, som han selv udtrykte det. Og det var helt sikkert med til at få ham op at stå efter en meget svært tid.

Hele aftenen strøg af sted. Stenlille Handels-, Håndværker- og Borgerforening var ikke i tvivl om, at de 2 Rynkebyryttere sagtens kunne udfylde endnu flere timer med livsbekræftende billeder og fortællinger fra deres fantastiske tur. Og både Bjørn Christensen og Niels Ravn er med igen til Team Rynkeby turen 2014.

Sidst på denne berigende aften, ringede Bjørn Christensens mobiltelefon. De fremmødte bevægede sig lidt i stolen, og nogen i forsamlingen tænkte nok, at det måske var lidt pinligt, at Bjørn Christensen ikke havde slået sin mobil fra. Men det var med i aftenens program. I røret var Poul Buur fra Slagelse, Holdkaptajnen for Vestsjællands Team Rynkeby, som bestemt også er en person i teamet som har formået at være en fantastisk medspiller og initiativrig på hele paletten.

Straks blev stemningen i Kulturhuset igen normalt, da Poul Buur egentlig bare vil høre, hvordan denne Team Rynkeby aften var gået i Stenlille. Det var nemlig sådan at SHHBs mening med denne aften var at al entre ubeskåret skulle gå til Børnecancerfonden. Gæsternes måtte selv sætte entrebeløbet. SHHBs formand Carl Henrik Nielsen kunne fortælle at der var 3.000 i kassen. Men samtidigt blev der indgået en aftale om, at hvis SHHBs formand kunne få pengene til at yngle videre i Stenlille og få endnu flere penge samlet ind til Børnecancerfonden, så vil Stenlillelogoet komme på Vestsjællands Team Rynkeby trøjer i år 2014.

Carl Henrik fik sved på panden, da beløbet for at få logo på trøjerne er 25.000. De fremmødte i Kulturhuset, begyndte allerede da de gik hjem, at blive kreative, så måske er der muligheder for, at Stenlille by vil kunne pryde med et logo på Bjørn Christensens og Niels Ravns brystkasser i år 2014.

SHHB vil igen med denne aften opfordre Stenlilleborgerne til at melde sig ind i Borgerforeningen, som arbejder aktivt for masser af spændende aftner i Kulturhuset. Det kan gøres ved at gå ind på www.stenlille.dk og koster kun 150 kr for et år pr. husstand.

Foreningen har brug for økonomisk støtte, men i høj grad også for aktive borgere, som har ideer til, hvad man som borger ønsker byen skal kunne byde på. Team Rynkeby-arrangementet var ikke en ide Lotte Krogh alene havde skabt, den kom faktisk fra byens tidligere cykelhandler i byen, Kristian Hansen, som havde nævnt projekt Team Rynkeby, som interessant at beskæftige sig med. Den ide fangede SHHB og synes det kunne være spændende at arbejde hen imod en sådan aften med film og billeder.

Og SHHB er lykkelige for at modtage masser af ideer og måske være med til at indfri borgernes ideer. Og ingen tvivl om, at der var 5-6 af de fremmødte som gik hjem med et brændende ønske om, at være med på Team Rynkeby om et par år. Deriblandt SHHBs formand Carl Henrik Nielsen og de 2 i bestyrelsen Lotte Krogh og Poul Erik Thomsen. Men der var også et par stykker i forsamlingen som gik hjem med drømmen om at gøre en forskel, og det gør Team Rynkeby.
Lotte
SHHB
40346443
Team Rynkeby og formand CH i kulturhuset 24-9-13
Team Rynkeby i kulturhuset 24-9-13
Team Rynkeby i kulturhuset 24-9-13
Team Rynkeby i kulturhuset 24-9-13
Bjørn Christensen
Bjørn Christensen
Niels Ravn Dianalund
Niels Ravn Dianalund
Team Rynkeby
Stenlille Handels-, Håndværker- og Borgerforening (SHHB)  | shhbinfo@gmail.com