Stenlille / Valgmøde
2013
 
 
valg
Valg
Stenlilles eneste valgmøde blev afholdt udendørs i flot solskinsvejr. Det må da siges at være fremragende planlægning! Tak til Morten Dyhr fra Hellestrup for det gode initiativ, og til Lotte og co. fra SHHB for at følge op og klare de praktiske ting.

Der var mødt lokale kandidater op fra alle partier, og det kom til at dreje sig om lokalforholdene, hvad der også var intensionen med mødet.

Der var mange spørgsmål, og det, der nok var mest interesse for, var kloakeringen i det åbne land, der bliver en dyr affære for mange. - Her kunne Anita fra S heldigvis komme med en kommunegaranti for, at alle kunne låne til det, uanset indkomst og om man var solvent eller ej. Det beroligede vist en del.

Busforbindelserne kom selvfølgelig også op - da det har været et lokalt tema fra de første borgermøder op til kommunesammenlægningen. Og det er desværre ikke blevet specielt forbedret efter sammenlægningen. Derfor fungerer det ikke med Sorø i dag. Det er fortsat lettere for mange at komme til Holbæk og Slagelse end til Sorø, og det er ikke godt for sammenhængskraften i kommunen. Vi har talt for døve øren i mange år nu, så det bliver spændende at se, om der sker fornyelse efter valget på tirsdag. 
valgmøde

Eneste valgmøde i Stenlille

Morten Dyhr fra Stenlille har fået en genial ide, og derfor synes jeg vi skal sprede det gode budskab!

Jeg blev ringet op af Morten Dyhr, da han godt ved at jeg har en særlig interesse i at skabe liv og aktiviteter i vores by! Og som Morten i telefonen sagde:

"Jeg har ikke meget tid i overskud, men jeg gik lige og funderede over, hvad egentlig Stenlille borgerne vil gøre ved Kommunevalget, og hvad vil jeg selv gøre?"

Næste spørgsmål var så, hvem borgerne i Stenlille så egentlig har som politikere, der stiller op.

Og så tænkte Morten, at han ville lave en chance for borgerne. Derfor har han kontaktet alle partiernes talsmænd, om de kunne tænke sig at mødes over en pølse midt i byen Stenlille på en parkeringsplads! Her vil der blive stablet en god gang paller, hvor hver parti får taletid! Der bliver frit slag fra leveren, og ikke nogen fine dagsordner. Blot gode muligheder for at spørger ind til de lokale politikere, og måske blive lidt klogere på, hvem af dem som kunne være vigtigst at sætte sit kryds ud for!

Som I kan se, har byen ikke valgflæsk, men gratis pølser til alle!

 

Mange hilsner

Lotte Krogh

Se her om valgmødet i Stenlille - ca. 3 min. inde i Nyhederne.
valg
Valgplakat - klik på billedet herover for at se den i stor størrelse.
Stenlille Handels-, Håndværker- og Borgerforening (SHHB)  | shhbinfo@gmail.com